PORR!!!

Igår slutade vi extra tidigt, nämligen 11:50 och detta tack vare att vi hade haft FN-rollspelet och då skulle vi få komp-tid då vi valde att ta bort fredagens samhälls-lektion och naturligtvis for jag, Amanda och Elin på Great Eastern och åt deras underbara lunchbuffé, sen satt vi på biblioteket och jag köpte lite saker (innan vi satt på bibblan) och Amandas mamma ringde och i slutet av deras samtalet hälsade hon att hon var cool. Efter Amanda farit hem så gick jag och Elin runt på stan och hamnade på skoaffären DNA och där köpte Elin ett par stövlar med platå och stilett, ett par porrskor helt enkelt.

Elin, om du läser detta så måste du komma ner på stan och hämta din skor, skicka ett sms!

Idag har jag inte gjort mkt, har flängt runt halva Umeå på jakt efter en jacka men jag har inte lyckats hitta någon bra, hittade en snygg jacka på typ intersport men den var så tjock så jag köpte den inte, har dock hyrt två filmer; Get smart (asbra)som just slutade och The Librarian 2 som jag ska se efter filmen på fyran, jag tror den heter Rocksystrar och den är med Goldie Hawn och Susan Sarandon.

Ciao

HAHAHAHA

HAHAHA var inne på Din Gata i P3s hemsida och kollade lite på sms:en om hemligheter dom fått in och dess var ju ganska sköna:

*****************************************************

Min hemlighet är att jag busringer min kompis med hemligt nummer och hon berättar för mig sen att det är nån läskig gubbe som ringer henne haha

*****************************************************


Jag gav knark till min kompis mamma


*****************************************************


jag är en kille på 32 år som ha varit polare me en kille sedan vi va 5 år. Jag har legat med hans morsa regelbundet dom 5 senaste åren.


*****************************************************


festade med min bästa kompis för en tid sedan. Under kvällen blev vi ganska osams i en diskussion, tyckte det var jobbigt, eftersom det var bestämt att han skulle sova över hos mig. När natten kom, kunde jag inte sova, hörde att han snarkade i soffan i vardagsrummet... Smög upp, kissade i ett glas, somjag sedan hällde över hans skrev, där han låg i kalsonger.... Jag vaknade på morgonen av ett vrål... Han trodde att han hade kissat på sig. Gissa om jagmobbade honom för detta, han fick även tvätta soffan. Han vet fortfarande inget /T 28.


*****************************************************


Tog 100 kronor ur min bästa väns skrivbord när han hade kalas. Detta var för 20 år sen. Är 28 nu. Här aldrig sagt nåt
Lite mesig faktiskt men liksom, han har hållit sin hemlighet för sig själv i 20 år!


*****************************************************

Min kompis vet inte att ja verkligen e kär i henne, för hon tror att jag e homosexuell. - kille 18år


*****************************************************

HAHAHA jag tyckte dom var asroliga!


Här har ni länken till Din Gatas hemsida så ni kan läsa fler


A modest proposal

Idag har jag fan inte gjort nånting konstruktivt alls så jag vet inte riktigt vad jag ska snacka om men låt oss börja med skolan. Idag såg vi på film på latinen och som vanligt klarade läraren inte av att he igång filmen ordentligt, oftast är det både bild och ljud men idag var det bara ljudet, det hela slutade med att hon hämtade teknikerna som fick hjälpa henne. Hon är så oteknisk att det är fascinerande! hon skulle pausa filmen men klarade inte ens av det utan tryckte på Play-knappen, jag menar, hon är ju faktiskt från England så man tycker ju att hon borde veta skillnade mellan Play och Paus!

Vi hade även Engelska idag och vi fick tillbaka novellerna vi började skrev under en timme förra veckan och jag fick naturligtvis MVG, som alltid, och dessutom fick jag äga läraren, han hade markerat "glass encrusted" som fel och ville att jag skulle skriva ihop det men jag bevisade för honom att det ska särskrivas och då försökte han få mig att skriva ett bindesstreck där men jag vägrade i sten och sa att det inte skulle skrivas så och fick rätt.

På Svenskan så fick vi lyssna på den satiriska argumentationen "Ett anspråkslöst förslag" av Jonathan Swift (1667-1745)och sen fick vi i uppgift att skriva ett eget anspråkslöst förslag om ett samhällsproblem av idag (Swifts handlade om svälten på Irland där han var dompräst) och jag ska skriva om rasism och mitt "förslag" kommer påminna litegrann om Swifts alltså typ att man ska äta invandrarna (Honungsmarinerade kineser :P) eller typ exportera dem till Gotland.
Läs i alla fall "Ett anspråkslöst förslag" det är riktigt underhållande.

Naturligtvis är detta enbart SATIR och IRONI, Jag tycker naturligtvis INTE att vi ska äta invandrare!!



Ciao

Pinsamt!

Nu har jag varit på träningen, vart bara en timme för Ellinor va tvungen att fara hem och plugga till ett matteprov, idag skulle vi göra ett litet arbete på geografin, man skulle vara antingen ett i-eller u-land och komma med konkrete förslag på lösningar för att minska medelåldern och överkonsumtionen i i-länderna och typ tvärtom i u-länderna, iaf så fick man gå ut ur klassrummet och jobba och när vi inte kunde komma på mer så satte vi oss och spelade kort och när vi var mitt inne i ett spel så kom lärare och frågade

-Går det bra?

Och när hon såg att vi spelade kort så sa hon;

-Ja, jag ser att det gör visst det.

Fyfan vad pinsamt det var.

Nu ska jag iaf sova.G'natt.

Ciao

Dagens (snusk)ord

Ballongen

Förklaring: Man tar tag i kvinnans blygdläppar och blåser vaginan full med luft, sen likt en ballong spänner man blygdläpparna tight och släpper ut lite luft i taget för att få fram ett högt tjutande ljud. Likt en ballong.

Exempel: Pierre gjorde ballongen på Fia så högt att de väckte grannarna.













www.fittkramp.se

Förlåt mig

Jag vet att jag varit extra dålig på att uppdatera nu, iaf så fick vi samma poäng som på förra tävlingen, d.v.s. 4,4,4, och det är ju då inte alltför bra, eeh idag har jag inte gjort så mkt, mest suttit och spelat kort faktiskt, jag fick lära mig 500 av mattias, jag var inte så bra på det men till mitt försvar var det faktiskt första gången. 

Jag ska lägga upp Dagens (snusk)ord idag och jag försöker få tag i mer Hanna-skämt men det fungerar lika bra med Angelica-skämt eftersom dom har samma humor, kusiner som dom är.

Igå var jag iaf hos Angelica och hon sminkade mig, det vart väldigt tjusigt (usch) hon hedde på foundation, mascara, eye-liner, ögonskugga och lite annat mojs, bla ett vitt streck på näsan såden skulle se smalare ut, men jag vill bara poängtera att det inte var några akrikiga färger å sånt där utan det skulle bara vara en förbättring på originalet, jag ska lägga upp en bild som jag tog med kameran, måste bara föra över den till datorn.

Ciao

Nervös x10

Nu ikväll har jag verkligen haft fullt upp, det första vi gjorde när jag kom hem var att vi for på affären och köpte sallad, jag köpte röd mangold, babyspenat, maché och ruccola, väldigt gott, och jag köpte också en ciabatta och måltidsdryck, kräftor hade vi redan, och detta var ju lunchen till imorgon då vi ska fara till Husum och tävla, jag hoppas det går bättre den här gången men om det inte skulle det så skulle Ellinor bli mer upprörd än vad jag skulle bli, hon tar sånt här på alldeles för stort allvar, visst ska man vara seriös men inte hyper :P, jag ska iaf åka dit med Jennifer och dom ska hämta mig här!? vilken jävla omväg med tanke på att dom bor på Obbola.

Önska mig lycka till!

Ciao

Etterkorv

Idag hade vi alltså redovisningen som vi fasade inför, men den gick faktiskt riktigt, riktigt bra, alla hade kul och var helt chockerade av de fruktansvärda svordomar som vi hade fått ihop i enkäten bl.a. blodig ****fitta och andra grejer, Anna sa också att vi hade anpassat den bra till vår publik och på slutet skulle hade vi en lek där publiken skulle gissa vad t.ex. etterkorv betyder (retlig man) eller ampernos (ond kvinna).

Modern kom också hem från Kraków alldeles nyss, hon hade med sig varsin glasängel till mig och syrran och vi fick se på bilder från Auschwitz-Birkenau, hon hade bl.a. fotat skylten där det stå Arbeit macht frei och inuti en av barackerna där man egentligen inte får fota. Det var ganska hemskt, sen berättade hon att dom hade varit och ätit lunch på en restaurang där de fick en 4-rätters lunch och de vart serverade av flera servitörer som t.ex. lyfte på locken till deras tallrik och grejer, morsan tror att dom övade på dom eftersom dagen efter hade delegaterna till toppmötet ätit lunch där.

Nu ska jag se på antikrundan som börjar närsomhelst och sen ska jag ev sova, får se om jag skriver ngt mer, nu börjar det iaf bli allt mindre i skolan så nu kommer jag nog börja blogga lite oftare, och snart kommer det bilder på mig utklädd till tant, det är en ngt skräckinjagande syn, men ganska speciell eftersom jag dansar med jennifer som är typ lika stor som 1/3 av mig :P

Ciao


(btw Ninja så sa jag aldrig att det bara var på Auscwitz-Birkenau det stod "Arbeit macht frei" men det kändes onödigt och ologiskt att nämna några andra ställen när det var Auschwitz-Birkenau hon besökte)


Fan's fitta

Jag skrev ett inlägg igår som aldrig kom upp, surt sa räven... Jag har iaf varit hos mormor ikv och ätit middag, vi fick spagetti och köttfärssås, det var gott (vilket patetiskt inlägg det här är) Imorgon har jag engelskaprov ska skriva en novell som man skrev under romantiken det känns jävligt drygt men vi har också en redovisning i språksociologi och vi är fan inte ens i närheten av att vara klara...DRYYYYGT!!!

jaja ska väl skriva lite på inledningen och sen lägga mig i min säga och gråtamig till sömns...hehe :P

I'm terribly sorry...bitches

Jag vet att min blogg inte håller samma standard som i början av min förövrigt mkt korta bloggtid men jag har verkligen inte särskilt mkt tid just nu eftersom som skolan är en rejäl tidsslukare, en tidsslukande drake som håller mig fången mot min vilja. När nu ska jag inte vara så extrem men det är verkligen ont om tid eftersom jag har både skolan och dansen som båda är viktigare än bloggen så det blir lite svårt att hitta ordentligt med tid för att kunna skirva underhållande och bra men jag ska fortsätta göra mitt bästa och försöka förbättra mig framför allt.

Just nu har vi iaf privatjurudik (bloggar alltid under den??) och just nu får vi lära oss om vårdnadshavare. Privatjuruídik är ganska lätt men lite tråkigt och ganska drygt, det är paragrafer hit och paragrafer dit och många olika kapitel, lagar och balkar man ska söka i och, inte lära sig, men bra nära.

Jag får se om jag hinner blogga lite mer innan träningen men jag skulle tror att det åtminstone blir efter träningen.

Ciao

Etta James - I just wanna make love to you

Den här låten är helt sjukt wunderbar:


Den är sjuuukt bra, den är sexig, särskilt i slutet när trumpeterna kommer in

Rakel

Ninja säger:

(här ska det egentligen vara en gullig smiley)
Rasmus | Fuckelifuck |  säger:
bnjkl

Ninja säger:

söt?

Rasmus | Fuckelifuck |  säger:
lite

Ninja säger:

"lite"

Ninja säger:

bara ålar i japanska ass är väl söta för dig

Rasmus | Fuckelifuck |  säger:
nej

Rasmus | Fuckelifuck | säger:
jag tycker om vanliga fiskar också

Ninja säger:

usch

Ninja säger:

USHC

Rasmus | Fuckelifuck |  säger:
hahhahhhahahahaa

Ninja säger:

FYFAN

Ninja säger:

rasmus

Ninja säger:

rawzraz


Dagens (snusk)ord

Kristallollon

Förklaring: När kuken varit på besök i en kvinna med risig underlivshygien, i vars fitta slemmet har kristalliserats som på en övermogen vällagrad ost. Detta lämnar en hinna av kristaller på ollonet.

Exempel: Det här är inget man pratar om, möjligen kan man tänka; "Jag borde tvätta mitt kristallollon"








Tortyr

HAHAHAHA, blondinbellas pojkvän Nils köpte en ny dammsugare och på lådan var det en bild på en kvinn och ett barn som låg och sov medans mannen dammsugade en liten bit ifrån, Nils ville kolla att detta verkligen fungerade och här har ni resultatet:


Jag tror inte att det funkade som planerat  och jag tycker mig ana ett visst missnöje i Blondinbellas röst också! Helt otroligt! hehe 

http://www.trackapartner.com/

AHAHAHAHAHHAAHHAA den här länken är bara kul, sök förslagsvis på din mammas eller pappas telefonnummer, det blir roligare då

http://www.trackapartner.com/


EN FRÅGA!!!

Jag har fått en fråga av c a s p e l i h n a:

Jag håller tummarna!!

Vad dricker du för att släcka törsten??
Är du typen som gillar mjölk, eller vill du hellre ha läsk??
Jag vill gärna veta vad du helst dricker när du är törstig!



Svar: Jag dricker nog helst vatten när jag är törstig faktiskt även om mjölk funkar, jag dricker också nästan alltid vatten till maten, läsk däremot gillar jag inte att dricka när jag är törstig eftersom jag bara blir törstigare av det.

YEY

YES!!! jag fick VG på provet, men det förväntade jag mig så jag är egentligen inte överdrivet cp-nöjd. Som ni kanske har räknat ut så har jag Privatjuridik just nu, orkar egentligen inte för jag är så jävla hungrig, skippade frukosten imorse för att få sova lite längre, ganska korkat men samtidigt ganska skönt. Snart har vi iaf håltimme igen, vet inte om vi ska äta på skolan eller om vi går på ica och köper nåt, jag har inget emot lunchen men Jonathan gillar inte korv. Senaste gången det var korv på skolan så drog Mattias Jonathan emot sig och sa "ät korven nu Jonathan"  och jag fick fruktansvärt snuskiga bilder i huvudet men Mattias fattade inte, han är inte så smart. Nä nu måste jag koncentrera mig på vad läraren säger.

Ciao

gaaah

Vi får snart tillbaka privatjuridiksprovet, jag är sjukt nervös men jag tror jag har klarat VG, håll tummarna!

Elina = Ninja = Rakel

Nu är jag på stan med Rakel (Ninja) och vi sitter på stadsbiblioteket, hon står bakom mig och våldtar min axel men sin haka och hon flåsar, nyser och snorar i mitt öra vilket är extremt irriterande men jag är inte så förvånad, jag är ju trots allt med Rakel



Rakel den lilla nominungen.

Förändringar

Jag håller på att ändra lite på bloggen nu, ska ändra alla färgerna så dem stämmer stämmer överens med barkgrundsbilden :) är dock lite svårt att hitta rätt färg på färgkartan, man tror att den ser bra ut men när man brovar den ser den ut som kakka

FN:s Generalförsamling

Idag var sista dagen på FN-rollspelet som faktiskt har varit riktigt, riktigt roligt, vi hade generalförsamlingsmöte idag och det var i kommunfullmäktiges sal på stadsbiblioteket, min resolution gick igenom så jag är rätt nöjd med mig själv! :D SVT var iaf där så om ni tittar på nyheterna kvart över sju så lär ni ju få se litegrann av vad vi gjorde iaf

Tjeckisk lobbyist...

Jag vet att jag har varit sjukt dålig på att uppdatera på sistone men det har varit lite körigt i skolan, jag har så mycket att gör just nu.

Fn-rollspelet gick bra idag, vi hade utskottsarbete, jag satt i utskottet för jämställdhet och eftersom jag var så bra på att lobba så lyckades jag få 11 andra länder att stödja och rösta igenom min resolution men USA drog sig ur så därför kunde Saudiarabien skriva en motresolution, men jag tror ändå att min kommer få flest röster imorgon under generalförsamlingens möte. Jag representerar Tjeckien btw, jag tror jag skulle passa bra som en tjeckisk lobbyist, eller som en lobbyist i allmänhet...jag kanske ska bli det när jag blir stor ;P

karta flagga

Jobb, jobb, jobb...

Nu har vi FN-rollspel, vi ska skriva en resolution och ett inledningsanförande men vi har inte gjort en Landrapport så det måste vi göra först, imorgon ska vi ha  finkläder på oss och jag ska fråga farsan om  jag kan låna hans kavaj, förmodligen blir det ett nej men annars tar jag Göstas eller pappas bruna åttiotalskavaj. Den är dubbelknäppt och jätteful.

FN

Nu har jag kommit tillbaka från som var ovanligt tuff idag, vi killar fick träna på att snurr och det enda jag skulle tänka på var att inte börja snurra med axlarna utan bara med höfterna och att böja på benenm sen fick vi "leka" d.v.s. att vi skulle dansa lite mer okontrollerat och hoppa omkring mer och göra vad vi ville och det var jävulskt jobbigt, sen fick jag också min UDI-munkjacka, den är asfin, jag kanske har på mig den imorgon ;).

Imorgon börjar FN-rollspelet och vi ska skriva en resolution, känns jävligt drygt med tanke på att vi inte ens har hunnit skriva klart rapporterna än, jag funderar på om vi ska ringa jämställdhetsdirektören på länsstyrelsen, hon kanske vet vart man kan hitta bra fakta, hoppas det iaf.

Nu ska jag sova, godnatt

mähähäh

Nu har jag Geografi, jag har verkligen inte gjort nåt kul alls idag och snart har jag prov och ikväll är det trning, jag ids fan inte mer. Jaja nu sitter vi och tränar till provet i smyg här på geografin, önska mig lycka till.

Damn

Jag ska lägga upp en omröstning på min blogg om bojans nya blogg men det går inte just nu för min dator dampar sönder. Nu ska jag nog sova iaf. G'natt


Bojans nya.

Ninja vill att jag ser på japansk mangabögporr som utspelar sig i frankrike på typ 1700-talet, det handlar om en kille som hamnar i fängelse och sen blir våldtagen hela dagarna, jag är inte säker på att jag gillar det. Det heter btw Enzai och det är jävligt stört för huvudpersonen är så irriterande och dryg att jag inte kan låta bli att tycka att han förtjänar att bli våldtagen.

Bojan vill skaffa en ny blogg och mina förslag är:

knullboll.blogg.se

bajsboll.blogg.se

IQ-boll.blogg.se

IQbefriad.blogg.se

och

snuspuddingen.blogg.se

eller

jagtyckersnusargott.blogg.se

Vad tycker ni? Lämna en kommentar med ert svar!


Ninja igen.

 Det här sa just Ninja:

Ninja säger:
EMIL

Ninja säger:

* - *

Rasmus | Fuckelifuck | säger:
vad är det med honom

Ninja säger:

han är snygg

Rasmus | Fuckelifuck | säger:
okok

Ninja säger:

förmodligen för att han är bög

Rasmus | Fuckelifuck | säger:
ok...

Ninja säger:

för han var inte lika snygg före...

Rasmus | Fuckelifuck | säger:
hahaahhahaha


Delar av min och Ninjas konversation.

Rasmus | Fuckelifuck |
pilla muff

Ninja säger:

vicky

Rasmus | Fuckelifuck |
 snygga skosnören, vill du pilla muff?

Ninja säger:

HÅNGLA

Ninja säger:

eller knulla...

Ninja säger:

men i Vicküs fall blir det ju

Ninja säger:

"snygga byxor, nu blir det våldtäkt"

Rasmus | Fuckelifuck |
haha ja

Ninja säger:

stackars Dildo


 Dildo är mitt smeknamn på Vicky eftersom Ninja gillar att använda hans huvud som dildo och ha det upptryckt i emogrytan medans benen släpar utanför.


Osant

Såhär påstår Ninja att jag betedde mig under Japanskaprovet förra veckan:

Jag = Ninja

På japanskaprovet i måndags;
Ramus: *visk* hur ser "mu" ut. som en kossa...
Jag: *Ritar む på ett papper*
efter ett tag;
Ramus: *visk visk* *peka*
Jag: *Ser inte vad han pekar på* Va?
Ramus: *vääääääs visk väs*
Jag: *ser att han pekar på första sidan, men inte på vadå (jag var inte säker på de tecken själv)* Jag vet inte... *hade inte ens fyllt i alla själv*
Sen fick Rasmus spasmer på mig. xD


Jag kan ju säga att det inte var såhär det gick till, jag frågade om ett tecken som jag visste att hon kunde, och typ skrek när jag frågade men eftersom hon har lite svårt svenska så förstår hon inte så mycket, det enda språket hon förstår är skelleftemålet eller Håliska som vi kallar det, och det är språket däe man säger bresa åt bräsa och plättar om pannkakor, så hon ska inte klaga på mig


Wuthering Heights

Jag hörde den här låten i bilen imorse, egentligen är den väl inte särskilt bra men på nåt sätt gillar jag den och dessutom är den ytterst passande eftersom vi har litteraturhistoria på engelskan och just nu har vi romantiken och Wuthering Heights är en bok av Emily Brontë.

Kate Bush - Wuthering Heights:

Dagens (snusk)ord

Anusklättrare

Förklaring: En person som så desperat vill ha analsex att personen i fråga verkligen försöker klättra in i sitt offers anus för att bända isär skinkorna.

Exempel: Ninja var fruktansvärt rövkåt. Så han bettede sig som en anusklättrare på Elina.









www.fittkramp.se

Dagens (snusk)ord

Buktrumma

Förklaring: Hastigt stående juckande höftrörelse som gör att förhuden slår rytmiskt mot buken och avger ett trummande ljud. Förutsätter viss nakenhet.

Exempel: Nisse var orkesterns naturliga mittpunkt när han framförde sitt solo på buktrumma








www.fittkramp.se


Hanna-skämt




Runar trillade ner från en stege.


Blää

Jag har nästan nyss kommit hem från skolan, jag åkte bussen som gick kvart över sju från vasaplan, anledningen till denna sena hemkomst är ju naturligtvis matlagningen, idag gjorde vi pizza, den var helt ok men lite specig, den vart ganska stark också eftersom receptet inte stämde riktigt.
Jag fick också veta av Vera, vår mattelärare, att jag inte fått IG?! Helt sjukt jag var helt säker på att jag inte skulle klara det men det gjorde jag tydligen :D jag är sjukligt glad.

Nu tror jag att jag ska se på poltergeist och sen plugga lite inför nästa prov som jag har imorgon, det är privatjuridik och det handlar om samboförhållanden och giftermål, inte särskilt svårt, det är bara lite klurigt ibland med hur man ska räkna vid en bodelning.

Jag ska iaf också lägga upp två ord och ett Hanna-skämt  idag.

Pözz

KLALALAKLAKA

Sorry att jag inte skrev nåt igår men jag ville inte att jag skulle hålla på med datorn istället för att träna inför mattepreovet som jag hade imorse, jag tror inte att det gick så bra. Jag for också och dansade igårkväll, det var asroligt, jag och jenny fick lära oss ännu mer Lindy hop, det var askul, fick lära oss att komma in i charleston men tyvärr inte att komma ur det så det måste vi lära oss nästa gång.

Nu har jag iaf privatjuridik, vi håller på att plugga lite inför provet imorgon, jag fatatr inte riktigt hur exmplet om bodelning han tog  upp på tavlan nyss funkar, jävligt drygt, men jag tror att jga kan klara av det, önska mig lycka till.




Dagens (snusk)ord

Boven

Förklaring: Samma som Captain America fast man ska göra den i smyg och man får inte bli upptäckt

Exempel: Benny berättade skrattandes att han lyckats med boven i nästan 20 minuter på Eva.








www.fittkramp.se

Dagens (snusk)ord

Captain America

Förklaring: En showig variant av sexställningen "bakifrån" som har inspirerats av Marvels seriefigur med samma namn. Man kör doggy style samtidigt som man lyfter sina armbågar över sitt huvud, sätter ihop båda händernas tummar och pekfingrar och viker ner dem som en mask över ögonen liknande glasögon varvid man sjunger ledmotivet till filmen Captain America.

Exempel: Brita blev väldigt förvånad och road då jag körde en Captain America redan på första daten.







www.fittkramp.se

Kvällen i stort...

Nu har vi från UDI varit på Arosfortet och det var faktiskt riktigt, riktigt roligt vi fick 500 poäng och vi kom alltså tvåa, jag kommer lätt fara dit igen, sen for vi till Balder och åt tacobuffén,hur gott som helst :)

Nu sitter jag och Elli hemma hos Niklas, dom tittar på Melodifestivalen men jag tycker det är sjukt tråkigt så jag orkar inte. Hans tangentbord suger röv, space-knappen funkar knappt så det är assvårt att skriva, nu sitter iaf Niklas och skriker Alcazars låt är en asbra danslåt, jag säger ingenting.

Elli har visat mig killen som har skrivit en massa skit om UDI, jag undrar bara varför han är så mkt på UDI om han inte gillar det...helt jävla idiotiskt.

Gårdagen

Igår var jag en stund med stan på Ninja innan hon skulle fara till Hål (skellefteå) iaf så knuffade jag till henne och då halkade hon och föll ner i en snödriva men det roligaste var att hon spräckte byxorna, det vart ett hål på ena benet och sen knuffade jag henne en gång till så hålet vart större men jag tycker inte att det är mitt fel att hon har muskler i varken benen eller nacken, vi satt på en soffa i skolan och jag typ petade henne mellan ögonen och då for hennes huvud in i väggen,  inte mitt fel.

En annan rolig sak var iaf lunchen då den jäveln pratade om sin jävla emogryta och då sa jag att hon skulle hjälpa Mimi våldta en treåring med en vatteslang (fråga ninja på hennes blogg) och då skulle Ninja ta sin ena B.L.Ä.B. och trycka in den i röven på ungen och Mimi skulle ta vattenslangen och tryck in den i munnen på ungen också skulle dom mötas i magen och knyta ihop blygdläppen med vattenslangen och sen skulle dom snaurr honnom över en öppen eld fast som med ett spett utan som ett hopprep, och när jag berättade det här för Ninja skrattade hon och fråga hur hon fick så långa blygdläppar och jag svarade att det berodde på att hon hade använt dom till hopprep för ofta.

Jag fick också veta av Elin att jag skulle få ett barn som heter Aurora von Grübelschnipfel, ganska speciellt.

Idag

Förlåt att jag inte bloggade igår, jag hade ingen användning för datorn på skolan igår och sen när kom hem somnade jag och vaknade inte förrän kl var typ elva.
Idag ska jag i alla fall fara påbio med syrran, vi ska se på Bolt, den verkar faktiskt riktigt bra och vi ska se den i en 3d-version. Efter att jag har varit på bio ska jag fara ut med UDI, de har en grej för alla som tävlar, vi ska först fara och äte nånstans och sen ska vi far på det nya Arosfortet på megazone, jag tror det kommer bli kul. :P

Dagens (snusk)ord

Världsnaturfondare

Förklaring: En skön typ som fonderar pengar för att kunna åka runt i världen och idka tidelag (KNULLA DJUR för er som inte är så bildade) med allt som rör sig och samla på olika tidelagsupplevelser. Ungefär som en fågelskådare, fast skönt.

Exempel: "Med den här orren har jag fullbordat arten hönsfåglar" tänkte Håkan och drog ut ett par fjädrar som fastnat under förhuden. Han hade varit världsnaturfondare sedan han fick dissekera en fisk i nian.









www.fittkramp.se


Fleet foxes

 

Den här låten är sjukt bra, den heter Mykonos och bandet heter Fleet foxes

Hmm...

Apropå inlägget om skåningen, och de kommentarer jag fick så menade jag inte att det var kul som i "haha vilket kul skämt" utan det var mer som ett hånskratt; jag skrattade alltså ÅT honom inte med honom, det tycker jag faktiskt att folk borde förstå. :P


Oops

 Sorry, jag har helt glömt bort att blogga idag men det är bara för att jag inte haft användning för datorn, förlåt för det iaf, det ska inte hända igen. Idag har jag i alla fall inte gjort nåt särskilt intressant utom att dra Ninja i BH-bandet.

När jag skulle fara hem idag så hann jag precis med sista bussen som gick innan de ställde in alla andra p.g.a. snöovädret, det känns jävligt bra, annars hade jag väl suttit på stan fortfarande som förra gången det hände, det var sjukt drygt men jag sneakade in mig på vasakyrkan på stan och satt med där en kompis en kompis som är med i LUFF.

LUFF står iaf för Lovsång, Undervisning, Förbön och Fika har jag lärt mig, eller har jag fel?


Korkad skåning om trattar.

Ninja berättade just för mig att en hon känner hade frågat om [bild på en tratt] hette tratt i Norrland och hon svarade:

-Nej det heter ljumpe.

Och då frågade han:

- Om nån säger tratt, förstår ni då vad han menar eller "finns inte" ordet hos er?


HAHAHAHAHAHAHAHAHA fyfan vad kul, hur kan man vara så knäpp.

Dagens (snusk)ord

Fittkeso

Förklaring: Den kvinnliga motsvarigheten till mannens flensost, en vitgul smörja vars konsistens påminner vagt om Créme Bonjour. Uppkommer efter några dagar av obefintlig hygien.

Exempel: När Gretchen inte släppt till på flera veckor beslöt Karl-Erik att ta saken i egna händer. Med sin eregrerade penis i ena handen och en tubsocka i den andra drog han med våld ner hennes grågröna trosor. Den lukt och syn som slog emot honom fick nerverna i hans näsa att vissna och ögonen att trilla ur sina hålor. Håren på hans penis svartnade och skrumpnade sönder till sot. Själva penisen kröp in i pungen för att försvinna för all framtid, och till slut spydde han upp sina egna inälvr och dog. Gretchen tog fram sin BOB och levde lycklig med den i alla sina dagar!





www.fittkramp.se 

Dagens (snusk)ord

Fittkramp

Förklaring: Detta kan kvinnor få när de blir väldigt upprörda.

Exempel: Unge, nu ger du mig fittkramp igen.




www.fittkramp.se





IQ

Jag har sett Amelie från Montmartre nu, det är typ min favoritfilm, den är helt underbar men egentligen vet jag inte varför, den bara är det. Idag fick jag en cigg och en snus av Bojan och snusen var det äckligaste jag någonsin haft i min mun och det värsta är att det inte är första gången men ändå gör jag det igen, IQ, i alla fall så satt jag också inne på chatten på apberget och det var jävligt kul, det vart världens snack där alla antingen pratade om sex eller förolämpade nån annan :D det var sjukt kul, ska göra det igen snart.

Nu ska jag nog gå och lägga mig snart (jo, tjena, det kommer hända...) så att jag orkar upp imorgon, men just jag har ju sovmorgon ;P, bra för mig, anus för er MOAHAHAHA. Nu ska jag leta upp två passande Dagens (snusk)ord, ett för idag och ett för igår eftersom jag inte la upp det igår, vi hörs snart igen.

kisskiss


Bibblan

Nu sitter jag på biblioteket, har i stort sett just slutat, vi hade gympa sista timmen och vi fick köra badminton,  körde rutan med Jonathan, Linus och Mattias och jag vann, Mattias åkte ut direkt och sen åkte Linus ut, men han åkte ur långsamt, poäng för poäng. Nu ska jag iaf fara hem och göra lite svenska och samhällskunskap men det är sjukt svårt att hitta bra fakta om kvinnornas situation i Tjeckien, jävligt drygt.

ps. Jag har sovmorgon imorgon för vi slipper Latinlektionen :D yeey!!!!

Kuken och kukens mamma

Ninja vill att jag tittar på den här videon men jag vet inte om jag "törs", kan ni titta och berätta om den är acceptabel. Den verkar helt spec.




Fittsaft

Jag hittade denna högst "normala" och amusanta hemsida, Jag tror inte att jag någonsin har hört talas om nåt konstigare samtalsämne någonsin, helt jävla sjukt.



http://ungdomar.se/forum.php?thread_id=93010

Pilla muff.

Angelica frågade om jag kunde nå runt hennes handled, jag sa ja och sen sa jag att jag tom. kunde få in två fingrar i springa som vart, dp sa hon

- Jaså fick du in två fingrar?

vartefter jag fick ytterst snuskiga bilder.

Nej, jag är inte pervers, det är Ankan som tvingar mig att misstolka allt som alla säger.


:D :D :D :D

Jag har råkat kalla Angelica för Elina fem gånger nu; jon uppskattar det inte vilket gör det så mycket roligare :D

Drömmar

När jag somnade igår kväll innan träningen så drömde jag att jag spillde vatten på brickan jag har datorn på, vilken intressant dröm va? En gång drömde jag att jag låg och sov men vaknade av att det ringde på dörren så när jag vaknade på riktigt precis efteråt var jag osäker på om jag drömde eller låg och sov så jag var tvungen att kolla på klockan och nypa mig i armen tills jag var säker på att jag inte drömde, sen somnade jag om igen eftersom klockan var 4 på morgonen.

Hål

Shit alltså jag somnade igår och när jag vaknade var jag tvungen att fara på träning och eftersom den slutar så sent hann jag inte skriva mer igår kväll, förlåt för det. Nu har jag iaf hål till 11:05 och sen har jag matte, nu sitter jag iaf och försöker skriva om kvinnors situation i Tjeckien

Damn

Nu har jag rättskunskap och sen slutar jag det känns riktigt skönt faktiskt, ikväll har jag träning, taggar verkligen... Jag råkade skicka ett mail med grejen som jag gjorde i förra inlägget men jag glömde ändra namnet så det står min morsas namn HAHAHA fyfan vilken jävla miss.

Vem är din förebild?

Vem är din förebild???


Försök göra detta utan att fuska...


Scrolla inte ner förrän du gjort testet, du kommer att bli förvånad!

Ta fram en kalkylator/Miniräknare (Din dator har en).


1) Välj din favoritsiffra mellan 1-9.
2) Multiplicera med 3.
3) Lägg till 3, och multiplicera med 3 igen (Jag väntar medan du tar fram kalkylatorn...)
4) Du har nu ett 2- eller 3-siffrigt tal.
5) Lägg ihop siffrorna. (T.ex. om du har 81, Ta då 8+1)

Scrolla nu ner...














Kolla nu med ditt tal vem din förebild är i listan nedanför:


1. Einstein

2. Nelson Mandela

3. Abraham Lincoln

4. Helen Keller

5. Bill Gates

6. Gandhi

7. George Clooney

8. Thomas Edison

9. Mofo

10. Abraham Lincoln



Scrolla!












Jag vet... Jag har den effekten på folk... En dag kan du också bli som jag... :-) Tro mej!



P.S. Sluta byta siffra. Jag är din idol. Lev med det!!!
 

Hailbop

Mattias titatde på min telefon och såg att jag hade Halebop och då sa han:

-Sieg Hailbop

Ganska mysko egentligen men jag började fan skratta iaf för det lät så jäkla fult.

Naturkunskap

Nu har jag naturkunskap precis som på alla andra tisdagmorgnar, jag och Matttias försöker lista ut ahur många valenselektroner några ämnen har men jag minns inte hur det var. Ninja den jävla korkskallen ringde mig alldeles nyss under lektionen och förstod som vanligt inte att jag inte kunde snacke med henne just då, men hon har ju ingen IQ för det mesta heller. Jag har träning ikv och jag knaske måste fara dit några timmar tidigare för vi måste ordna sponsorer till Björksta-'Buggen som vi ska hålla i, känns lite drygt för jag ahr så mkt nu att jag inte vet om jag hinner. Sen har jag iaf gympa, det är så kallt idag att det kanske inte blir skridskor som planerat, hoppas det!! ;P

Vi hörs snart.

Dagens (snusk)ord

Den Vita Hämnaren

Förklaring: Det är när du viker ett pappersflygplan och sedan sprider din säd på toppen och kastar den på ditt offer.

Exempel: Oskar utförde vita hämnden på Henrik när han var otrogen med nätverksläraren Anders









www.fittkramp.se


Matlagning

Sorry att jag har varit så usel på att uppdatera idag, har iaf just kommit hem från matlagningen och det var faktiskt rätt kul, vi fick göra fylld kycklingfilé, sweet chilisås och en efterättbär och maräng. Här kommer recepten:


Fyllda kycklingfiléer  
4 portioner

Ugn: 200 grader

Ingredienser:
100 g soltorkade tomater (vi tog bara tre och det räckte tyckte vi)
150 g fetaost
2 vitlöksklyftor
1 rödlök
½ dl persilja (vi glömde totalt bort den men det gick iaf)

Gör så här:

1. Ansa kycklingen.

2. Skär ett snitt i kycklingfiléerna.

3. Hacka ihop ingredienserna fint till en fyllning.

4. Fördela fyllningen på filéerna.

5. Sätt ihop kyckling med tandpetare så att fyllningen stannar kvar.

6. Stek filéerna runt om i en stekpanna.

7. Flytta sedan över filéerna till en ugnsfast form för att färdigsteka dem i ugnen i drygt 20 minuter.

Vi åt det här med klyftpotatis till och det vart super.


Sweet chilisås

Ingredienser:
2dl créme fraiche
1dl sweet chilisås
1 pressad vitlöksklyfta
salt

Gör så här:
Blanda ihop ingredienserna till såsen.



Efterrätt med bär och maräng.
Beräknat för 2 personer

Ingredienser:
 
1 ½ äggvita
20g strösocker
100ml vispgrädde

Kompot.
Blandade bär (vi hade bara hallon)

Gör så här.
1. Vispa till äggvitan till ett hårt skum och tillsätt socker. Häll marängsmeten i en sprits och spritsa ut den på en plåt i långa rader. Grädda i 60 minuter i 100 grader C och ställ sedan svalt.

2. Krossa marängerna i småbitar och lägg dom i botten av ett dessertglas. Vispa grädden och ställ undan den.

3. Blanda bär och socker. Lägg hälften av bären ovanpå marängerna i glasen och därefter hälften av grädden. Lägg på ett lager till av varje.

Vi gjorde dock inte riktigt så här utan vi lade "sylten"längst ner, grädde ovanpå och marängerna ovanpå det och det vart också asgott. Jag tycker att ni borde prova det här hemma för det var hur gott som helst.

Lycka till


Suicide

Jag satt helt fridfull och spelade Karoshi suicide salaryman när min svenskalärare kom och satte sig här för hon tänkte säga nåt men när hon såg att man skulle ta livet av den lilla gubben på ett så brutalt sätt vart hon så paff att hon glömde vad hon skulle säga. HEHE

dryyygt

Förlåt för att jag inte har hunnit skriva nåt idag, jag har verkligen inte hunnit, satt hela hålet och pluggade till japanska-provet som jag just haft, det gick sådär tror att jag klarar G och kanske VG o jag har tur, det hade verkligen kunnat gå bättre om jag bara kunnat alla hiragana-tecken. Nu har jag iaf hål tills 15:50 då jag har Matlagning för vardag och fest, känns sjukt drygt att gå på den eftersom den slutar 17:50 då kommer jag inte vara hemma förrän vid sju om jag har tur.

Jag skriver nåt mer senare och sen kommer ju Dagens (snusk)ord upp sen också men det blir inte förrän jag har kommit hem.

Tack och hej, leverpastej


Helt normalt sms från Ninja och inte alls långt heller.

Det här sms:et skickade Ninja till mig häromdagen:

Hål (Skellefteå).Vi trivs här nere i Dantes tratt. För lite bebyggelse är det bara att ta skidorna och åka några mil över fjället. Utmärkt, eftersom man då kan passa på att skjuta en älg och få nåt att äta till Let's Dance. Med en behaglig medeltemperatrur på -62 och snart fullständig saknad av hemskheter som natur och syre (kolla gärna in Håls fantastiska kampanj "Befria vår stad från växtlighet") är Hål en perfekt stad att bo i. En trevligt förorenad älv rinner lagom för det årliga badet -vi är mycket hygieniska här. Vi arbetar även aktivt för att utrota alla andra kulturer. Vi uppmuntrar folket att förbli normala, rosa skinheads och inte klä sig uppseendeväckande eller tala andra språk. Har man extra tur kan man till och med få en skymt av Himmler eller Göring en mörk natt.

WELCOME TO PARADISE.


Vilken tur att Ninja och hennes skellefte-vänner är så okonstiga iaf.

Lindy hop!!!!

Nu har jag kommit tillbaka från dansen, jag ska duscha snart igen, det behövs verkligen för jag är sjukt svettig, vi fick också lära oss Lindy hop, det var hur kul som helst, jag dansade mest med Jenny men också med Ellinor, och det gick hur bra som helst, vi lärde oss grundsteget på typ 5 minuter, det tog lite längre tid för alla andra och sen fick jag och Jenny lära oss en snurr som vi sedan också lärde Elli. Det var verkligen hur kul som helst, jag funderar på att börja Lindy nästa termin om jag har tid, hoppas det iaf. Nä nu ska jag gå och duscha, vi hörs imorgon.

OJOJOJ, han skrev!?

Anledningen till att njag har varit så värdelös på att uppdatera idag är först och främst att jag steg upp kl 14 men också att jag tränade inför japanskaprovet och då ville jag inte ha nåt som distraherade mig så därför startade jag inte datorn förrän nu. Nu har jag duschat och alldeles snart ska jag fara till dansen, men ska nog bara stanna där en timme och sen fara hem och plugga igen, jag har svårt för veckodagarna och för att "handla" och naturligtvis också  hiraganan, det är jävla aber.

Nu ska jag iaf klä på mig, hade tänkt ta en urtvättad svart tröja med simpsons-motiv  eller en färgglad pikétröja och till det ett par svarta jeans.
 
Vi skrivs snart igen.

Dagens (snusk)ord

Att göra en Britney

Förklaring: När man rakar av håret på en barbiedocka och stimulerar sig med den i muttan/analen

Exempel: Lisen 14 år,hade hittat sin gamla barbie på vinden och i sin ensamhet gjorde hon en Britney. Hon var nu inte längre oskuld, hon var en kvinna. "she's not a girl, not yet a woman"




Nu är dom här...

Föräldrarna kom just hem från Anita, jag ropade hallå och farsan svarade Hej då vartefter morsan började skratta, jag tyckte att det var kul men inte SÅ kul.

Etta James: I'd rather go blind.

Den här låten är så jävla bra:


Här har ni texten också:

Something told me it was over
When I saw you and her talkin'
Something deep down in my soul said, 'Cry, girl'
When I saw you and that girl walkin' around

Whoo, I would rather, I would rather go blind, boy
Then to see you walk away from me, child, no

Whoo, so you see, I love you so much
That I don't wanna watch you leave me, baby
Most of all, I just don't, I just don't wanna be free, no

Whoo, whoo, I was just, I was just, I was just
Sittin here thinkin', of your kiss and your warm embrace, yeah
When the reflection in the glass that I held to my lips now, baby
Revealed the tears that was on my face, yeah

Whoo and baby, baby, I'd rather, I'd rather be blind, boy
Then to see you walk away, see you walk away from me, yeah
Whoo, baby, baby, baby, I'd rather be blind...

RSS 2.0