Murra...

Hej igen! Hur lång tid var det sen sist jag bloggade? Jag har ingen aning och jag orkar inte kolla...Hur som helst så har jag iaf tänkt blogga hur många gånger som helst men jag har liksom aldrig kommit mig för men jag ska iaf berätta några saker som jag har varit med om.

För en tid sen så var jag, emo och bajs-hanna (tror jag) på stan och bara drog runt och helt plötsligt så stannade en svart bil på vägen bredvid oss. Ur bilen hoppade en grabb och kom fram till oss, räckte över en lapp med ett telefonnummer på och sa att det var hans tjejkompis eller nåt som ville att ajg skulle ha det och att jag sen skulle ringa. Jag gjorde dock aldrig det och nu har jag tappat bort lappen men jag vet att den är nånstans på mitt rum och så fort jag hittar den så ska jag lägg upp numret här :P

För ett tag sen skrev jag också högskoleprovet och det var fan det värsta prov jag någonsin gjort. Man fick i varje fall ett papper där man skulle skriva ner sina resultat på varje del, jag gjorde det från början men inte på sista delen men jag valde iaf att räkna ihop de delar som jag hade skrivit ner och fick 1.1 poäng så jag vet iaf att jag förmodligen kommer få lite mer ändå. Är det bra?

Emo kan inte ha tvättat sin äckliga grismutta idag för hon luktar fan som ett helt utrotningsläger!!! (OBS! Inte sant! ville bara vara elak me'na för att hon var så jobbig under tiden jag skrev det här...)

Lovar att inte ta lika lng tid på mig att uppdatera nästa gång :)



Ciao


RSS 2.0