Dans och annat

Idag hade vi dansträning, det var hur jobbigt som helst men som oftast även riktigt, riktigt roligt, vi nötte mest på benen, armarna och hållningen eftersom det är extremt viktigt men i slutet så fick vi lära oss fyra nya, assnygga turer, verkligen superbra!

Här om dagen var jag iaf hos Ninja, jag tror det var i lördags och når plingade på dörren hade hon inte vaknat  och eftersom hon inte hade klätt sig hamnade hon och hennes morsa i ett mindre gräl som jag hörde genom dörren och det lät ungefär såhär:

M = Elinas mamma

*PLINGPLONG*

Elina: *vaknar och halvsover*
M: Jag tror din kompis är här.
Elina: Varför tror du det?
För det ringde på dörren.
Elina: Men öppna då!
M: Jag kan inte!
Elina: Öppna sa jag!
M: Öppna själv!
Elina: Jag har inga kläder på mig!
- blargh blarh blargh -

- tyst en stund -

* Jag knackar på dörren*


Elina: ÖPPNA DÖRREN!!!
M: Jag kan inte!!
Elina: Jag har inga kläder!!
M: Klä på dig då!
Elina: ÖPPNA!
M: Öppna själv!
-doff doff doff - (Elinas irriterade fotsteg när hon gick och drog på sig ett linne)
Elina: (*öppnar dörren och ser anklagande på mig*) Du kunde ju ha kommit in.

Så då vart hon sur på mig för att jag inte öppnade dörren, jag visste ju inte ens om det var öppet och dessutom sa dom inte *kom in* Nominunge


Ciao


P.S. så fick jag idag veta av MiMi att Hipster väntar barn med mig eftersom jag tydligen är en ödla, inte alls konstigt, nej nej...

YEY

Som ni kanske märkt har jag ju haft en mindre svacka här på bloggen så därför sjönk min blogg estremt mycket på bloggtoppen men nu har den höjt sig 2532 placeringar från då den var som lägst YEY

Imorgon har jag tre lektioner, Japanska, Latin och Geografi, jag slutar 11:50 YEEY

G'natt

En orange låda och anspråkslösa förslag.

Idag har jag haft det fullt upp! Vi har haft vårat temaarbete som är privatekonomi, det suuger! Min grupp fick "Hållbar ekonomi" det är riktigt tråkigt, vi ska typ svara på varför budgetar är så bra och varför man ska spara.

Idag hade vi också elevrådsstyrelsemöte (mitt under temagrejen, både bra och dåligt) Och några lärare ville ha en gemensam temadag med några andra kommunala gymnasieskolor och de ville att vi skulle få eleverna att hitta på några aktiviteter och sånt, först tyckte vi att det verkade lite, inte drygt, men nästan, men sen fick vi plötsligt världens motivation och målade en STOR kartong knallorange och gjorde den till vår officiella förslagslåda som kommer stå i cafeterian snart, vi kommer plocka fram den i samband med förslag och omröstningar och just det, bästa förslaget kan vinna något!

Jag har också just skrivit klart mitt egna Anspråkslösa förslag (om feta människor) och jag ska skicka in det alldeles om nån minut, jag vart faktiskt ganska nöjd med det, jag KANSKE lägger upp det här så ni får läsa men först vill jag veta mitt betyg,om det är för dåligt så får ni inte se det.
fat
Nu ska jag sova.

Ciao

Ninja är en penispipa

Ninja, den korkade jävla jäveln, tror att jag fuskar på min egen omröstning genom att logga in på en massa datorer och röstar på bräsa(!) Helt galet, det skulle jag aldrig orka, men vi vet ju allaatt hon är helt jävla mentalt störd så jag orkar inte bry mig.


^
'
'
'
Här har vi anuset

Hej alla glada små människor!

Hej alla, igår klev jag upp astidigt. vill ni veta varför?...klart ni vill! Jo det var såhär att jag var på idrottsmedicinska enheten vi NUS för några månader sen eftersom jag har haft ont i mitt knä sen jag åkte slalom för några år sen och ingen läkare har kommit på vad felet har varit så jag fick då en remiss till magnetröntgen och det var där jag var igår. Det var ganska läskigt faktiskt (varför?) jag skulle fylla i ett formulär där dom bl.a. frågade om jag var gravid. När vi väl var där fick jag ta av mig ellt som innehöll metall och sen skulle jag lägga mig på en brits där dom hedde in mit knä i en sak som skulle hålla det på plats och sen hissade dom upp mig i skickade in mig i den här stora tunnelsaken och eftersom apparaten var så högljudd var jag tvungen att ha både öronproppar och hörselskydd, otäckt, men det gick rätt fort så det var ok.

Nu har jag rättskunskap, vi jobbar med en vårdnadstvist, det är ganska tråkigt.Iaf kom läraren fram till mig och undrade om jag kunde vara Praso-ledare eller vad jag ska kalla det, jag sa men jag vill bara poängtera att det ALLTID är jag som blir attackerad av alla som vill såna här saker, ALLTID jag.

Iaf så ska jag lägga upp en omröstning här på bloggen alldeles snart, det handlar om hur man uttalar ett ord (bräsa) och jag hoppas att det blir rätt ord som "vinner"

Urban dictionary

Oomp Oompin on a wang wang

A general name for a sexual act performed by a female on a male's penis.


Ex: P1: I heard Lindsey was oomp oompin on a wang wang last night.
P2: Yeah, I heard it was Kyle's



 


Urban dictionary

Det är bl.a. såhär Urban dictionary förklarar ordet fet

Fat  
 What people become after eating McDonalds for years, every day. Theese people usually end up 400+ lbs, and feel sorry for themselves. Usually they end up on Oprah, so bored housewives can feel sorry for them, and the government can send them free IRS money, stolen from people who actually work. I don't feel sorry for fat people because it's not my fault they became fat. I think that person has something to do with it.



fat




Elina (=Ninja = Rakel) visar hur smart hon är

Elina: Kire, hur gammal var du när du var åtta?
Erik: Åtta, antagligen?

(Erik är hennes lillebror) Hon är inte så duktig

UPDATE

Igår hade jag träning och det var verkligen intensivt så jag har hur ont som helst i benen! Men det värsta är att jag har gympa i eftermiddag och vi ska ha konditionstest, känns jävligt drygt eftersom jag inte kommer orka någonting, jag kan ju knappt går för höge farao :P

Nu har jag Engelska och vi skulle svara på en enkät, jag vet dock inte vad vi ska göra nu men det verkar vara någon slags "ordboksövning"

www.urbandictionary.com

Förlåt

Förlåt för att jag inte skrivit nåt på flera dagar(!) jag ska bättra mig, jag lovar. Igår hade vi specialträning med Magnus och hans syster Helen och det var verkligen jättebra, vi fick veta jättemkt saker vi skulle träna på, SUPER! Idag har jag inte gjort mkt, måste dock skriva en grej om barns psykiska och fysiska hälsa till Privatjuridiken(?!) konstigt nog och sen måste jag plugga till geografiprovet som vi har på tisdag och sen måste jag skriva klart mitt anspråkslösa förslag och göra ´matte-hemtentan innan nationella, jag hoppas att det blir mindre i skolan snart så jag kan vara mer aktiv på bloggen, vi hörs kanske senare.

Ciao

En liten uppdatering

Idag hade jag sovmorgon till 09:30 och dessutom slutade vi tidigare (14:20) eftersom läraren var borta, det var jävligt najs, Elin hade också sina porrstövlar på sig, det var askul att se henne halka omkring utomhus när vi skulle till gympan!
Imorgon har vi utvecklingssamtal så jag är ledig hela dagen utom en halvtimme på morgonen, asnajs!!!  Ikv blir det träning, kommer nog inte att stanna mer än en timme dock eftersom vi har prov i naturkunskap på torsdag och jag kan fan ingenting :(.

Här har ni en bra låt att lyssna på tills nästa gång vi hörs.


Ciao

Listjävel

Regler: Det här är svårare än du tror! Kopiera detta, utmana X antal personer och berätta det för dem.
Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn!
Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord!
Om personen som utmanade dig har ett namn som börjar med samma bokstav som ditt får du inte ge samma svar som han/hon gjort.
Du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar! Lycka till!

1. Vad heter du?: Rasmus
2. Ett ord på fyra bokstäver: Risk
3. Flicknamn: Rakel
4. Pojknamn: Rutger
5. Yrke : Renhållningsarbetare
6. Färg: Röd
7. Klädesplagg: Rumpvärmare
8. Mat: Rösti
9. Sak i badrummet : Rakhyvel
10. Plats/stad: Rom
11. En orsak att vara sen: Runk
12. Något man skriker: Ritta!
13. Film:Rumor has it
14. Något man dricker: Rjölk 
15. Band/artist: Raajeswari Padmanabhan
16. Djur: Råtta
17. Gatunamn: runkgränd
18. Bil: Rolls Royce
19. Sång: Runka mig med vita handskar på
20. Aktivitet med mer än en deltagare: Rumba-kurs



Jag utmanar Rakel (Ninja) och Bojan

Thailändsk parlör

Nu är jag tillbaka, berättar om hur jag har haft det på lovet imorgon. Nu ska jag iaf skriva en liten Thailändsk parlör, Bojans pappas tjej är från Thailand så jag har fått lära mig lite:


Jag heter - Chan chue; ex: Chan chue Rasmus = Jag heter Rasmus

Hej : Sa- wut-dee (dee = [dii], alltså [sa-wut-dii])

Hej då: Lakon

Analhål: Hoo-ki


Sådär, nu kan ni hälsa på folk i Thailand och förolämpa dom om ni har lust :P

Ciao

Kurragömma?

Läs det här inlägget om ni vill veta vart jag har tagit vägen

apa

Paradisio - Bailando

Man kunde inte lägga upp¨videon till Paradisios Bailando men klicka bara på låtens namn eller på texten så kommer ni till låten:

Paradisio - Bailando
Si señor, efectos especiales, yè ,yè ,yè
Si señor, una tentación, yè, yè, yè
Tu y yo a la fiesta
Tu y yo toda la noche
Tu y yo a la fiesta
Tu y yo
Bailando bailando amigos adios, adiós el silencio loco
Bailando bailando amigos adios, adiós el silencio loco

Si señor, corona de cristales, yè, yè, yè
Si señor, una emoción, yè, yè, yè
Tu y yo a la fiesta
Tu y yo toda la noche
Tu y yo a la fiesta
Tu y yo
Bailando bailando amigos adios, adiós el silencio loco
Bailando bailando amigos adios, adiós el silencio loco
Bailando bailando amigos adios, adiós el silencio loco
Bailando bailando amigos adios, adiós el silencio loco

La luna estaba llena, sone sone de un palacio
Un paraíso que se llama Paradisio.
Tu y yo a la fiesta
Tu y yo toda la noche
Tu y yo a la fiesta
Tu y yo
Bailando bailando amigos adios, adiós el silencio loco
Bailando bailando amigos adios, adiós el silencio loco
Bailando bailando amigos adios, adiós el silencio loco
Bailando bailando amigos adios, adiós el silencio loco

Bailo sensual
Noche romántica
Melodía

Jag vill vara din, Margareta

Här får ni en lite nostalgi-låt att lyssna på medan jag är i skogen, btw så vill jag att den här eller Bailando spelas på min  begravning om jag skulle bli uppäten av en björn men bara om jag blir uppäten av en björn alltså, inte om jag blir uppäten av ngn random best.




. Ingen vet, det jag vet, en hemlighet
Någon som jag tycker om har gjort mig het
Kan jag hjälpa att jag känner det så här?

2. Och den blick som jag fick, den sa mig allt.
Det jag vill, kan jag nog få, tusenfalt.
Å, nu börjar jag förstå att jag är kär.

Ref.
Jag vill vara din, Margareta
Bara vara din, ska Du veta.
Stå där vid din dörr, kär som aldrig förr
Men vågar inte ringa.
Pulsarna dom bränner så heta,
känner Du som jag, Margareta.
Blickarna Du gav,
gav Du dom som svar eller ej?


Vilken stor text det vart!?
3. Och jag går hem igen med din bukett
Det jag vill säga dig är inte lätt.
Kan inte hjälpa att jag känner det så här.

Ref.
Jag vill vara din Margareta...

Skogen, here I come!

Idag har jag varit på stan med Jennifer och Michaela, vi ska ju ha tävling här i stan i april (Björksta'-buggen) och vi skulle fixa sponsorer och det gick väl rätt hyfsat faktiskt vi fick lite saker till lotteriet direkt och några företag skulle återkomma till oss eftersom deras chefer var lediga under sportlovet. Vi fick ju rätt många nej också och på Mique var det en jätteotrevlig kärring (jag tror det var ägaren) med fruktansvärt fula beige- och vitrutiga glasögon som typ skrek NEJ! åt oss (jävla fitta) och på Väskan var det också en jätteotrevlig tant som sa "Vi är INTE intresserade" och snörpte på munnen innan jag ens pratat klart (satans luderboll!), man kunde ju åtminstone försöka vara trevlig som på Gant där snubben sa att dom inte kunde sponsra eftersom de som bestämmer om butikerna sitter i sthlm och dom inte kunde göra ngt utan deras godkännande, helt jättetrevligt och man förstod varför till skillnad från trollen på Väskan och Mique

Elin
kom också ner på stan och skulle hämta sina jättehögklackade porrstövlar, och hon satte på sig dom och vinglade runt hela stan, det var sjukt kul att se henne åka rulltrappa och gå i vanliga trappor, urtjusigt. Hur som helst så var jag ju tvungen att fara hem efter ett tag och jag for till mormor och käkade ugnspannkaka med hjortronsylt (mums) och sen for vi hem och eftersom det har snöat hela dagen så var uppfarten helt igensnöad så jag har skottat men det kändes ganska värdelöst eftersom det kommer att vara helt igensnöat igen när jag kommer hem och jag vägrar att skotta.

Nu borde jag egentligen packa eftersom jag ska fara till stugan tidigt imorgon bitti, jag funderar på om jag ska ta med mig datorn eftersom jag har lite anteckningar till naturprovet nästa vecka (är sjukt nervig) men det känns ganska drygt eftersom jag inte kommer kunna ha ngt internet(!) så jag kan inte blogga eller gå in på msn eller apberget men jag får se hur jag gör vetefan om jag skulle plugga även om jag tog med mig den, jag kommer nog köra skoter mest så, ja... iaf så kommer jag måsta stiga upp astidigt imorgon eftersom vi ska ta bussen ner till stan och bussen som ska ta oss ut i skogen går 08:15 (blä).

Jag kommer iaf få några dagar för mig själv i slutet av veckan eftersom jag kommer fara hem på fredag medans alla andra kommer hem på söndag, jävligt najs! kommer dock inte bli fest utan jag ska bara slappa och sov och kanske, kanske plugga lite katakana eller naturkunskap, jaja, nu ska jag packa klart och duscha, vi hörs på fredag!


Ciao                              

RSS 2.0