MiMi som smartast...

Här är en liten anekdot som Ninja ofta berättar för mig och som jag finner fantastiskt rolig:

Fittlurv, fittlurv, fittlurv <- vanligt förekommande ord när MiMi pratar

Ninja: Kuklurv!
MiMi: Det finns inte!
Ninja: ...Så du menar att killar inte har könsbehåring?
MiMi: ...... (tyst ett tag)... Det är inte sådär krulligt i alla fall.



Varpå Elina fick fruktansvärda bilder i huvudet av helt rakt könshår, typ hårdrockarhår, som räckte ner till knäna...uschligt


usch

USch vilken äcklig bild!


Ciao

Trästock!!!

Den här och förra veckan har det verkligen varit fullt upp, förra veckan var jag nämligen på trästock och det var hur kulsom helst, jag spenderade största delen av festivalen i Ung Vänsters tält där jag låtsades vara kommunist, jag lånade också Hipsters kommunistiska pins, det var askul.
När vi inte var i Vänstertältet var vi antingen på ngn spelning, fritidsgårdarnas tält eller i MiMis lägenhet, det var verkligen helt stört.
Jag gick med Klaris, Roka och Hipster på Miss Li's spelning och vi stog nästan längst vilket var ett misstag eftersom det var fullt av fulla idioter där som bara hoppade runt och knuffades så man fick verklgen kämpa för att inte bli helt mosad där men annars var det helt Emelie (helt ok).
I fritidsgårdarnas tält fick man göra egna festivalarmband och det var askul, jag gjorde nog världens mest tacky armband fullt med blommor, vindruvor och annat bjäfs (av plast naturligvis) men jag gjorde också ett som var hel normalt :).
Det roligaste måste ändå ha varit nätterna i MiMis lägenhet för hon (med många andra, bl.a. jag) pratade i sömnen och hon sa: De vill inte. De kom på det! och sen satte hon sig upp i sängen, kollade runt och lade sig ner igen, allt detta i sömnen. Jag och Roka fick också skratta en del åt Ninja som var nästan vaken när hon sa:

-Du får inte sy i fickorna, till mig, och vi fortsatte prata med henne:
- Har din mamma sagt att du inte får sy i fickorna?
- Ja...
- Har Kire sagt att du inte får sy i fickorna?
- Ja...
-Varför får du inte sy i fickorna?
-Jag vet inte...

Hon sa sen att hon kom ihåg allt och att hon (då) tyckte att det var helt logiskt att säga det där till mig.

Just det, det var också en tjej där som ingen av oss riktigt kände (jennifer hette hon) som typ var kompis  (eller nåt) med MiMis tremänning och hon var förr ihop med en kompis till Ninja. Iaf så satt hon en hel kväll och hånglade med Martin utan haka och sen sålde hon pussar och kramar för 10 respektive 5kr st. och MiMi ville att jag skulle krama den här tjejen så hon betalde 5 kronor för att jag skulle kunna göra det, helt stört!
Iaf... När vi senare satt hemma hos Hipster (bara jag, hipster, klaris och ninja) sa Klaris:

Asså den där Jennifer hon... nä det kan jag inte säga, det är för elakt

Vi ba' Ok och sen vart det helt tyst och mitt i tystnade sa Klaris:

Jennifer är en slampa...

och alla vi som satt där vart helt chockade för vi trodde inte att Klaris kunde säga sånt, inte jag iaf. Sen berätt<de Klaris att Jennifers pappa bodde i Norsjö och att det brukade gå ganska vilt till när jennifer var där.

Och just det, nu höll jag på att glömma, det kom fram en kille till oss när vi satt i vänsters tält, han hette Ulrik och var från Street Church och jag kan ju säga att Ninja vart helt besatt av honom, honsnackade inte om ngt annat resten av helgen och verkligen längtade tills Ulrik skulle komma tillbaka (han sa nämligen att han skulle göra det), Han kom dock inte sista dagen och Ninja var helt förstörd tills vi fick veta att han var sjuk, och då gav Ninja sin msn till hans kompisar så att dom skulle ge den till stackars Ulrik.

Sen hände det inte så mkt mer utom att jag och Ninja for hem på måndagen och gick och såg Harry Potter på aftonen, den var helt Emelie och på tisdagen åkte jag till jaktstugan där jag, för första gången, fick träffa familjen Alvarez som är vänner till Peter som vi bor granne med där, de har flyttat hit från Colombia och de var mkt trevliga och hade JÄTTESÖTA barn :P

Fick också veta att jag inte ska jobba nästa vecka, vart lite nedstämd faktiskt, men jag får fara dit iaf :/

Nu är jag hemma igen iaf, vet inte ritkigt vad jag ska hitta på, kanske får övertala Ninja att hitta på ngt med mig.


Bilder kommer sen.


Ciao


Bjuröklubb

Den här helgen har jag varit i stugan och hjälpt min fader att bygga ett uthus åt mormor, vi har hunnit ganska långt faktiskt, hela grundstommen är (nästan) klar, saknas bara två stycken takstolar som vi inte hade material till men det fixar vi imorgon.
Annars har det fan inte hänt nånting den här helgen men till veckan blir det kul för på onsdag far jag till Skellhell och trästocksfestivalen, vi kommer bo åtta personer i en etta (MiMis etta) och det kommer nog bli ganska intressant, särskilt om Ninjas kompis Kim (eller vad han nu hette) kommer. Eftersom han är misantrop lär han nog hata oss alla ganska rejält särskilt eftersom att jag och MiMi kommer bråka hela tiden, Hipster kommer mata honom med banan och kokosmojs, Klaris kommer dansa till Bob Hund, MiMis kusin och hennes kille kommer hångla sönder i soffan och Roka kommer vara EXTREMT långsam. Stackarn...

Jag upptäckte just att det går att se på repriser av Morden i Midsomer<3 på SVT Play...YAAAAY. Jaja nu ska jag iafsova, ska fan upp tidigt imorgon.

midsomer
ÄLSKA LALEH OCH LÅTEN BJURÖKLUBB BTW!!!



Ciao


TRÖTT!!!

Igår for jag och Ninja till mitt jobb och grillade, lekte och sov över med mina arbetskamrater vilket var mycket trevligt, från början var vi typ fjorton pers där men det var bara 7 stycken (tror jag) som sov över och vi sov på en tjockmadrass inne i matsalen och vid tretiden så somnade Ninja och Tanja medans vi andra fortsatte skrika på och flamsa runt. HELA natten. Vid 6-tiden på morgonen bestämde vi oss för att ta Mickes bil ner till typ OK på Carlshöjd eller nåt och köpa frukost och sen när vi kom tillbaka kökade och spelade spel (de andra sov fortfarande). Vid 7-tiden gick vi och la oss och sov till 10. Så jag kan ärligt säga att jag höll på att förgås av trötthet.
Efter att vi hade lämnat jobbet for jag och Ninja och käkade på stan vilket också var trevligt. Efter det var jag verkligen tvungen att fara hem och sova en stund innan jag jag for ner på stan igen och gick på bio med Hanna och Angelica annars hade jag aldrig kunna hålla ögonen öppna under filmen. Vi såg på "The Proposal" som verkligen var hur rolig som helst, totalt värt att se den. 

Nu ska jag iallafall sova för jag är sjukt trött, har sovit totalt 5 timmar om man räknar med de två timmarna på eftermiddagen och dessutom ska jag upp hyfsat tidigt imorgon för vi ska till mormors stuga där jag ska hjälpa farsan med att bygga ett nytt förråd. Jag kan ju säga att jag är ganska otaggad.



Ciao

Iq fiskmås <>_______________<>

Jag höll alldeles på att glömma bort, vilken tur att Ninja påminde mig, det här frågade hon på msn för typ 20 minuter sen:


Ninja säger:

slå på 4:an

Rasmus |  säger:
jag har på fyran

Rasmus |säger:
jacksonkonsert

Ninja säger:

du har väl ingen TV påditt rum?

Ninja säger:

Är det live?

Rasmus | säger:
jo det har jag visst

Rasmus | säger:
HAN ÄR DÖD FÖR FAN DET ÄR ETT MINNESPROGRAM, DE VISAR EN GAMMAL KONSERT BARA

Rasmus | säger:
iq fiskmås

Ninja säger:
XD

Även om han inte varit död så tycker ändå jag att man borde ha sett att det inte var live med tanke på kläderna allt.

Dåligt Ninja, dåligt.





Ciao


Hello bitches

Shit vad länge sen det var jag bloggade alltså men jag har verkligen inte orkat eftersom jag har jobbat i tre veckor sen första riktiga lovveckan men nu har jag lite ledigt så nu lär det bli oftare.

Iaf så har jag ju jobbat på KFUM Nydala med lägerbarn och det har varit både otroligt roligt och påfrestande som attan. Jag har jobbat på tre HELT olika läger och det är faktist ganska jobbigt eftersom man just precis hinner träffa barnen i stort sätt innan man får nya så därför hinner man inte lära känna dem ordentligt och det gör det svårare att kunna säga ifrån på ett bra sätt och lära sig tas med dom men det har gått bra iaf. 
Jag har ju som sagt jobbat på tre olika läger och de är: v.25: Vilse i skogen - för lite yngre barn. v.26: Sommarläger FH - för barn med olika former av handikapp. v.27. Nycirkus med drama - mkt jonglerande och annat som jag verkligen inte kan!

Det har verkligen varit lärorikt och jag tror att det verkligen kommer se bra ut på mitt CV. Det mest speciella var ju definitivt att jobba på Sommarläger FH men alla lägren har varit roliga och alla barnen har varit helt underbara (såhär i efterhand sett) på sitt eget vis.


Idag har jag i varje fall varit med Ninja på stan och jag köpte lite saker till syrrans födelsedag, passade på nu när Ur & Penn har värsta superrean. Iaf så drog vi hem till Nija efteråt och städade och organiserade om i skåpen vilket faktiskt var riktigt trevligt, efter det så kollapsadehon på golvet (av ren lathet) och jag fick göra maten, det blev pastasallad med skinka (för mig) och stekt majs! (för ninja). vid sju-tiden for jag hem och JAG SOMNADE OCH MISSADE MORDEN I MIDSOMMER!!! fruktansvärt hemskt men som tur var så var det ju en Hitchcock-film efteråt som jag såg istället, den hette Illdåd planeras eller Suspicion på engelska. Förra vecka var det filmen Rebecca ( på ettan visar de asbra Hitchcock-filmer just nu, en varje tisdag) som också var HUR bra som helst.

Nu slötittar jag iaf på Michael Jackson-turnéen som visas på fyran men jag tror inte jag kommer orka titta vidare, visst är det bra låtar men Jag tror jag antingen ska se på en film (Kikis expressbud) eller sova.






Ciao

RSS 2.0