Jävla helvete

Vi har inget vatten här för det är en jättestor vattenläcka efter Backenvägen, det suger!!! Det går itne att duscha eller nånting! Umeva har åtminstone ställt ut vagnar med vatten i så man kan hämta, vi gjorde det alldeles nyss.


Ungefär så ser det ut men det är inte från den här läckan...


Jaja, nu ska jag nog se en film eller ngt, vi höres :)


Ciao

Lördag

Hej igen, jag vet att det var länge sen jag bloggade men ärligt talat så är jag ganska less på det.

Igår, eller var det fredag? Nej det tror jag inte... For i alla fulla fall jag och Hanna hem till Ankan och hälsade på henne och hennes lilla barn Oskar som var lite drygt 5 veckor gammal och hur söt som helst!! Jag och Hanna kunde fan knappt slita oss ifrån det stackars barnet där han låg. Efter en stunds petande på Oskar så bestämde vi oss för att ta en promenad och jag fick börja styra vagnen trots Hannas protester. Vi gick från Mariehem till Mariedal(?) där barnens hus ligger och satte oss och fikade på kaféet där och det var jättetrevligt. Efter ett tag så var det dags att gå tillbaka och för mig och Hanna att åka hem igen.

På kvällen kom Bajs-Hanna och Emo hit till mig och vi fikade lite, jag tog fram zucchini-/squashkaka och pincettbakelser, recept kommer finnas i min receptbok när (och om) den blir klar. Resten av kvällen satt vi på mitt rum och snackade om ditt och datt och sen for de hem och jag gick och la mig typ...


RSS 2.0