Svartsoppa, kalvhjärna och Amandas lillasyster

Idag har jag inte gjort så mycket utom att ligga i min säng och att förbereda mitt projektarbete som kommer bli att skriva en bak- eller kokbok så jag har alltså läst kokböcker hela dagen. Jag har bl.a. (för de lite intresserade) Jenny Åkerströms kokbok Prinsessornas Kokbok, husmanskost och helgdagsmat. Helt jävla underbar egentligen, det finns så många äckliga recept i den bl.a. Griljerad Kalvhjärna, Griljerat Kalvhuvud och Svartsoppa, funderar på att lägga upp recepten på allt det här så att ni får försöka göra det hemma och se om det är gott.

Just det, hade nästan helt glömt bort en grej, Amandas lillasyster Matilda läser min blogg konsekvent liksom, jag är ganska stolt faktiskt. Tänka sig att jag har en riktig bloggläsare som verkligen gillar min blogg :D Jag kan ju upplysa Matilda om att jag har skakat hand med hennes och Amandas farmor. Jag kommer inte ihåg det men Amanda påstår att det har hänt.

vill prova

Ciao

Amazing japanese beatbox

Shit vad den här kille är bra på beatboxing alltså, helt jävla sjukt.


Japanese boy

Den här veckan har jag haft så sjukt ont i benen på grund av all tävlingsträning. I tisdags hade vi träning i bugg, det var helt ok, hade ingen träningsvärk dagen efter men på onsdagens gymnastiklektion hade vi mission impossible och det var jobbigt, hade faktiskt lite träningsvärk efteråt, på kvällen hade jag ju också Lindy Hop-träning och det var verkligen hur kul som helst, vi fick lär oss lite akro för tjejen, dvs. två stycken bakåtvålter, en där jag skulle lyfta/kasta henne över axeln så hon hamnade bakom mig och en där vi skulle hamna rygg mot rygg och jag skulle kasta henne över ryggen/axeln så hon hamnade framför mig, helt sjukt jobbigt så jag hade så jävla ont i benen, armarna och ryggen efteråt och just det, har jag nämnt att för varje träning ska jag cykla ungefär 6,5 km fram och tillbaka till träningslokalen och på vägen hem är det uppförsbacke hela vägen. På torsdagen var jag ju också ledarpraktikant så då fick jag ju också cykla, jobbigt.

Imorgon är det KM på klubben och jag ska ställa upp, det sjuka i det hela är ju dock att vi inte vet vilka vi ska dansa med förrän själva tävlingen börjar, de ska alltså lotta våra dansapartners när vi går upp på dansgolvet, jag börjar bli nervös nu.

Men nog om allt det där, här får ni en bra låt:


blargh

Hej, förlåt för att jag har varit så sjukt inaktiv nu ett tag men jag har haft jättemkt att göra nu och jag har fortfarande mycket att göra så jag kommer att vara lite inaktiv i fortsättningen också men typ till sommaren så kanske det lugnar ner sig :'(, kommer dock försöka slriva minst en gång i veckan.

Jag har iaf haft NP i engelska idag, reading och listening, gick väl sådär, är inte alls särskilt nöjd. Ljudet var ia f så pass högt att jag knappt hörde, till slut höll jag för öronen och då gick det bättre.

Har iaf slutat nu, ska fara hem och skriva en gympa-uppgift och göra ett hemprov i matte.

Ciao.


RSS 2.0