Emomongo :)

Häromdagen (i fredags) så var emo ganska arg på mig, saken var den att egentligen skulle jag ha varit med henne och Bajs-Hanna på fredagen och mina KFUM:are på lördagen men jag hade sagt att det var lite osäkert vilken dag det egentligen skulle bli och så vart det då så att det blev med KFUM på fredagen och jag sa att vi kunde göra ngt tillsammans på lördagen men då kunde inte Bajs-Hanna och Emo vart så jääävla arg, han var helt sjukt arg och skrek typ svikare och grejer och dampade och alla som var på stan stirrade på henne (ingen överdrift alls)

Jag tror faktiskt att jag aldrig har sett henne så arg :)
arg emo

Ungefär såhär såg hon ut! Kanske lite argare faktiskt ;)




Ciao




P.S. Emo, du får fortfarande inte lägga upp bilden på mig, det här är en hämnd för att du gav den där jefüla bilden till Hajmal!

D.S.




Ajajajajaj

Imorse vaknade jag med en fruktansvärd huvudvärk, jag har verkligen aldrig haft så ont i huvudet någonsin förut så jag stannade hemma från skolan idag (ganska dumt egentligen). Igår var jag iaf med Victor, Viktoria och jesper på café Göteborg och fikade, eller jag fikdae inte för jag har inga pengar men iaf. Vi stannade också ganska länge där, till typ tio eller nåt och då kom killen från kassan och ba' "Vi stänger nu, eller egentligen stänger vi kl nio" och vi ba' "hoppsan, ursäkta!" men han han sa att det inte gjorde ngt.

Idag har jag iaf mest lyssnat på radio för att försöka få nåt annat att tänka på än den förbaskade huvudvärken, jag har även bakat faktiskt, jag gjorde björnbärsmuffins med chokladbitar i smeten, de vart faktiskt ganska bra men jag skulle ha gjort dem med blåbär istället.

Nu ska jag iaf göra engelskauppgiften som jag inte har gjort än, deadline var egentligen på fredag men jag har en ursäkt ;)



Ciao

RSS 2.0